CEYHAN BESYO KURSU

Ülkemiz; son yıllarda spor alanında çok büyük gelişmelere imzalar attığına hepimiz şahit olduk. Gurur kaynağımız olan bu başarılarının ardın daki kahramanlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Ama burada bu başarılarının arkasında BESYO yani Spor Akademi bölümlerinin de eğitim alan mezunlarının katkısı ve desteği azımsanmayacak kadar büyüktür.

Geleceğini spora adamış genç nesiller üniversitelerimizin bünyesinde yer alan Spor Bilimleri fakülteleri sayesinde temellerini çok sağlam atmaktadırlar. Bizlerde Ceyhan Besyo olarak, geleceğin sporcu, antrenörler ve spor yöneticileri yetiştirerek ülkemize ve vatanımıza hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.

Her yıl üniversiteler belirlediği sınav kılavuzlarına göre kayıt kabullerini başlatırlar. Besyo sınavını kazanmak için binlerce aday ise bu zorlu bir süreçten geçerler. Birbilerini elemek ve belirlenen kontenjanlarda isimlerini asil listelerini yazdırmak için neredeyse 1 yıl boyunca ter dökenler Adaylar sınavları kazanmak için bölgenin en iyi kursu Ceyhan Besyo ile hazırlanarak hep bir adım öndedirler.Ceyhan Besyo olarak tüm adaylarımızı sınavlardan tam puan almaları için var gücümüzle gece gündüz çalışmaktayız. Bizim amacımız bize başvuran her adayın üniversite hayalini gerçekleştirmek.

Değerli Besyocu adayları sizler için alanında uzman antrenörler ve profesyonel ekipmanlar ile hizmet vermekteyiz. Binlerce adayın yarıştığı bu süreçte doğru teknik ve taktik eğitimlerin yanı sıra sınavları kazanmanız için sizler için yaptığımız bireysel özel antrenman metodları ile ve en önemlisi bu meslekte binlerce kazanan öğrencimizle yani yılların verdiği tecrübe ve deneyimle performansınıza uygun, kazanma oranınızın yüksek olduğu ildeki spor mülakatlarını sizler için tarıyoruz ve bu sınavlara rekor dereceler yapacak şekilde hazırlıyoruz. Aynı zamanda sınava kendi ellerimizle götürüyoruz, çünkü şunu biliyoruz Ceyhan BESYO çok büyük ve sağlam bir ailedir. Biz ailemizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayız ve bize kayıt olduğunuz günden üniversitenin asil kazanlar listesinde isminizi görene kadar her anınızda yanınızdayız. Bu yüzden yıllardır herkesin dilinde tek bir cümle ‘’iyiki Ceyhan BESYO’’

Sende besyo sınavını kazanmak istiyorsan hemen Ceyhan besyo kursu ile iletişime geç.Unutma Uzun yolculuklar tek bir adımla başlar. Adımını artık at üşünnme, erteleme vazgeçme.

NEDEN CEYHAN BESYO KURSU ?

*Ceyhan Besyo alanında uzman antrenör eşliğinde birebir çalışma imkânı sağlar.

*Her seviyeye yönelik envayi çeşit materyaller ile çalışma imkânı sağlar

*Fotoselle birebir sınav atmosferi yaşatır.

*Kuvvet, dayanıklılık, sürat, esneklik, çabukluk, denge, koordinasyon becerisi, teknik -taktik ve sınav psikolojisi eğitimi ile saydığımız tüm antrenman metotları eşliğinde Ceyhan Besyo sizi en üst seviyeye taşır.

*Bugüne kadar kazandırdıklarımız kazandıracaklarımızın teminatıdır. Siz yeter ki isteyin CEYHAN BESYO ile fark yaratalım.

CEYHAN BESYO KURSUNDA RAKİPLERİNİZDEN HEP BİR ADIM ÖNDESİNİZ

BAŞARI

''CEYHAN BESYO'' Olarak 2010 Yılından Beri Bölgenin En Çok Öğrenci Kazandıran Kursuyuz

PROFESYONEL

Uzman Antrenörler ve Profesyonel Spor Materyalleri İle Haftanın 7 Günü Eğitim Veririyoruz

PERFORMANS GARANTİSİ

Üniversitelerin Parkur ve Branş Sınavlarında Türkiye Derecelerimiz Vardır.

EK İMKANLAR

Türkiye Geneli TYT Sınavları ve Moral Motivasyon Etkinliklerimiz İle Her Anlamda Öğrencilerimizin Yanındayız.

Beden Eğitimi ve Spor Akademisi Bölümleri

BESYO Bölümleri Neler? BESYO Mezunları Nerelerde, Hangi İş Yerlerinde Çalışabilir?

BESYO Bölümleri sporda en yüksek verimleri ve başarıları elde edebilmek için sporcu, eğitimci ve idareciler yetiştiren bölümlerdir. Üniversite tercih dönemlerinde, BESYO bölümleri en çok araştırılan ve tercih edilen okullar arasındadır. İş olanakları çok geniş olan BESYO bölümleri Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Antrenörlük, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon bölümlerinden oluşmaktadır.

Bu bölümleri tercih etmeye hak kazanan adaylar, alanında uzman eğitmenlerin bulunduğu Ceyhan Besyo ile iletişime geçerek kendilerine bir yol haritası belirleyebilirler. Ceyhan Besyo ekibimiz ile yürüyeceğimiz yolu belirlemek neden önemlidir? Çünkü bu işe yıllarını vermiş deneyimli antrenörlerimiz sizlerin ihtiyaçlarını ve isteklerini en iyi şekilde analiz ederek performanslarınıza uygun bölüm ve üniversite tercihleri konusunda en iyi yol göstericiniz olacaktır.

BESYO BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLAN ADAYLARIN ÇALIŞABİLECEĞİ İŞ OLANAKLARI

BESYO bölümlerinden mezunların devlet ve özel sektörde birçok iş kolunda çalışma imkânı bulunmaktadır. 2000’li yılların başlarında daha çok erkek öğrencilerin üniversite tercihlerinde başvuru yaptığı BESYO bölümleri, son 10 yıldır kadın adaylar tarafından aşırı derecede tercih edilmeye başlanmıştır. Bu durumun esas sebebi, bu mesleklerin hem erkek hem de kadın, bütün bireyler için hayatlarını idame ettirebilecekleri birçok çalışma kolunun olmasıdır. Çok geniş iş kollarına sahip bu bölümlerin çalışabileceği yerler şunlardır:

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı okullarda öğretmenlik ve antrenörlük

Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde kadrolu antrenörlük ve memurluk

Özel Spor kulüplerinde antrenörlük yapma

Spor salonlarında yöneticilik ve antrenörlük

Ülkemizde gerçekleşen spor organizasyonlarında görev alma

Üniversitelerde Araştırma Görevlisi, Öğretim Görevlisi ve öğretim üyesi olma

Masörlük

Spor Müsabakalarında Hakemlik

Menajerlik

Kişisel özel Antrenör

Spor Terapisti

Özel okullarda antrenörlük ve öğretmenlik

Askeri okullarda öğretmenlik vb birçok iş olanı bulunmaktadır.

Open chat